Genç Gelişim ve Burs Programı

Vakfımız, kurulduğu günden bu yana Genç Gelişim ve Burs Programımız kapsamında ilkokuldan üniversite son sınıfa kadar her seviyeden öğrenciye destek olmaya devam ediyor. Program dahilinde bugüne kadar 7 bin 500’ün üzerinde öğrenci Cevdet İnci Eğitim Vakfı aracılığıyla eğitim bursundan faydalandı. Bursiyer adayı olarak belirlediğimiz öğrencilerle mülakatlar eşliğinde birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı yakalayarak gelişim yolculuğumuza başlıyoruz.

Programın içeriğine baktığımızda ise üniversite grubunda üç ana kazanımı öne çıkaracak şekilde buluşmalarımızı düzenliyoruz: "önemse, dahil ol ve birlikte sonuç üret”. Öğrencilerimize yıl boyunca aylara yayılmış online farkındalık oturumları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı ve iş hayatında ihtiyaç duyabilecekleri sosyal becerileri kazandırmayı hedefliyoruz. Programda son beş yıldır yer verdiğimiz ve burs devam kriteri olarak belirlediğimiz bir diğer konu başlığı ise öğrencilerin yıl içerisinde sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları. Onları hem gönüllülük konusunda yönlendiriyor hem de sosyal sorumlulukla ilgili gerekli bilgilere yer vererek destekliyoruz. Yer aldıkları sosyal sorumluluk faaliyetleri sonrasında yaşamlarında faydalı, toplumsal sorunlara çözüm üreten ve doğaya ilişkin farkındalığı artan bireyler olma yolunda ilerlediklerini görüyoruz. Program, özellikle 3 ve 4. sınıftaki öğrencilerimizi proje bazlı çalışmalar, uluslararası değişim gönüllülük programları ve stajlar ile birçok açılardan destekliyor. Ayrıca öğrencilerimiz için farklı alanlardaki konu başlıklarında "Sektör Buluşmaları" gerçekleştirip merak ettikleri sorulara ilişkin cevapları işin uzmanlarından duymalarına olanak sağlıyoruz. Tüm bunları ele aldığımızda artık bu programımızı sadece bir burs programı olarak adlandırmanın yeterli olmayacağını fark ederek “Genç Gelişim & Burs Programı” olarak tanımlıyoruz.

Sizlerin desteği ile daha geniş kitlelere ulaşarak "eğitime destek, geleceğe hizmet" ilkemizi hayata geçirebiliyoruz. Destekçilerimiz kendi tercihleri doğrultusunda, katkılarını şeffaf bir şekilde takip etmeyi talep edebilirler.

Kod'İnci Projesine Destek Vermek İster Misiniz?

BAĞIŞ YAPMAK İSTİYORUM

Hasat Hibe Programı'na Başvuru