YUNUS EMRE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ İNCİ VAKFI MAXION İNCİ ŞUBESİ

Otomotiv yan sanayi sektörüne nitelikli teknik eleman yetiştirmek ve meslek edindirmek amacıyla 1 Aralık 2017’de Maxion İnci Jant Grubu ile ortak çalışmalar ile Yunus Emre Mesleki Eğitim Merkezi İnci Vakfı-Maxion İnci Şubesini açtık.

Merkezimizde şu anda CNC operatörlüğü üzerine eğitim alan 56 öğrencimiz ile eğitimler devam ediyor. 9 ve 10’uncu sınıflardaki öğrencilerimiz dört gün pratik uygulama alanında, bir gün sınıf içi eğitimlerine; 11’inci sınıftaki 12 öğrencimiz ise fabrika içi oryantasyonları sonrasında haftanın beş günü saha uygulama eğitimlerine ve bölümlerdeki rotasyonlarına devam ediyorlar. Teknik eğitimlerin yanı sıra eğitim programlarının içerisine 2020 yılı itibariyle dahil ettiğimiz ve farklı birçok modülden oluşan “Gelişim Programı” ile öğrencilerimizin psiko-sosyal gelişimlerine desteklemeyi, deneyimleyerek öğrenerek 21. yy yetkinliklerini kazanmalarını amaçlıyoruz.