Gönüllü Başvuru Formu

Değerli Hayal Ortağımız;

İnci Vakfı eğitime hizmet etmek adına üstlendiği pek çok projesinde; bütünün hayrına birlikte sorumluluk alan, üreten, tüm farklılık ve renklere saygılı, adalete inanan kurumlar, kuruluşlar ve bireyler ile çalışır. İhtiyaca yönelik oluşturulacak projelerde gönüllülerinin desteği almayı ve çalışanlarıyla beraber eğitime hizmet vermeyi amaçlar.

Toplumdaki herkes İnci Vakfı gönüllüsü olabilir.

Gönüllülerimiz;

• İnci Vakfı için aralıklı veya sürekli olarak kendi uygun olduğu zaman dilimlerini ileterek oluşturulan takvim sonucunda; bilgisi, tecrübesi, yeteneği ve talip olduğu görevi yerine getiren kişi ya da kurumlar olabilir
• Yerine getirmeyi taahhüt ettiği görevde, herhangi bir karşılık ya da kazanç sağlama amacı olmaksızın kendi özgür iradesi ile İnci Vakfı Gönüllük Politikasına uygun olarak çalışmalarını yürütür.
• Aralarında hiçbir farklılık ve ayrımcılık söz konusu değildir.
• İnci Vakfı programları, projeleri ve etkinlikleri kapsamında kendi çalışmak istedikleri alanlar, potansiyelleri, uygun zaman dilimleri doğrultusunda kendine oluşturulan takvim ile çalışmalarını yürütür.

Değerli  zamanınızdan ayırarak, siz de bu grubumuza katılmak isterseniz ekli form aracılığı ile bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Gönüllü Başvuru Formu