Burs Vermek İstiyorum

Değerli Hayal Ortağımız;

Vakfımızın kurulduğu günden bu yana “kilit taşı” olarak adlandırabileceğimiz Genç Gelişim Eğitim & Burs Programımız, bugüne kadar 6 bin 500’ün üzerinde maddi imkânları kısıtlı fakat başarılı olan her yaştan öğrencinin hayatına dokundu. Destek arayışında olan öğrencilerimizin sayısı her geçen gün artıyor ancak 1 öğrenciye daha ışık yakabilme arzusu bizleri motive etmektedir. Her yıl bağışçılarımızın da destekleri sayesinde ilkokuldan üniversite seviyesine kadar 500'ün üzerinde öğrencimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu programa sağlayacağınız katkı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin öğrenimlerini sürdürmelerini sağlayabilir, böylece ülkemize yetenekli, çağdaş ve toplumumuzun değerlerine saygılı bireyler kazandırılmasına yardımcı olabilirsiniz.

Burs programına devam ettiği sürece öğrencinin;

·Bireysel ve mesleki gelişimi için eğitim imkanları ve ortamları yaratarak gelişimlerine katkıda bulunulması,
·Ağ kurma faaliyetleri ile farkındalık, sorumluluk duygusu, aidiyet duygularına katkıda bulunulması,
·Sosyal sorumluluk bilincinin oluşturulmasının ve arttırılması sağlanmaktadır.

Tüm bağışçılarımız ile dönemsel bazda öğrencilerin başarı ve takip durum raporları paylaşılmakta olup potansiyel öğrenciler için uygun olabilecek iletişim ağlarına katılma, rol model görüşmeleri ve staj imkanları da öneri olarak sunulmaktadır.

Burs Bağışınız Programda Nasıl Değerlendirilir?

Bağışınızı genel burs havuzumuza yönlendirerek şu anda vakfımızda programa devam eden öğrencilerimize katkıda bulunabilirsiniz
Bağışınızı herhangi bir kriter belirtmeden gelecek yıllarda seçilecek öğrencilerimize yönlendirebilirsiniz
Bağışınızı bursiyer adı belirterek sizin belirleyeceğiniz bir öğrenciye gitmesini sağlayabilirsiniz, (ihtiyaç ve eğitim kriterleri çerçevesinde)
Bağışınızı bursiyer adı belirtmeden, belirleyeceğiniz okul ve bölümlerden seçilecek öğrencilere gidecek şekilde yönlendirebilirsiniz.

Programın detayları için info@incivakfi.org adresinden bizlerle iletişime geçebilir  ve vakfımızın aşağıda belirtilmiş hesabına bağışta bulunabilirsiniz.

TC. İş Bankası Ege Kurumsal Şubesi

IBAN: TR87 0006 4000 0013 3990 0248 63