Değerli Hayal Ortağımız;

Eğitim ve teşvik programlarımız altındaki projelerimize sağlayabileceğiniz ayni ve nakdi katkılar ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin öğrenimlerine destek olabilir ve daha fazla öğrencinin eğitim imkanlarına ulaşmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Tüm bağışçılarımız ile yapmış oldukları desteklerin yarattığı faydayı dönemsel bazda paylaşıyor ve onların da heyecanımıza ortak olmasını sağlıyoruz.

Destek vermek istediğiniz programın detayları için info@incivakfi.org adresinden bizlerle iletişime geçebilir  ve vakfımızın aşağıda belirtilmiş hesabına konu kısmına ilgili proje ismini yazarak bağışta bulunabilirsiniz.

TC. İş Bankası Ege Kurumsal Şubesi

IBAN: TR87 0006 4000 0013 3990 0248 63

Hangi projelerimize nasıl destek olabilirsiniz?

Burs Desteği

"Vakfın bursiyer havuzundan öğrencilere destek olabilirim"

"Kendi belirleyeceğim öğrenciler için bağışçı olabilirim"

"Genel Burs havuzuna bağış yapabilirim"

Gezici Kütüphane:

"Gezici Kütüphane'nin gittiği kütüphanesi olmayan okullara kütüphane / kitap desteği sağlayabilirim."

"Gezici Kütüphane'nin ulaşım masraflarına destek olabilirim

"Gezici Kütüphaneye kitap bağışlayabilirim"

"Gezici Kütüphane’ den bir tane de benim ilimde olsun istiyorum"

Okul Yardım & Destekleri

" İhtiyaçlı okullara sınıf tamiratı / eğitim materyali alımında bağışçı olabilirim"

"Okulların katıldığı çeşitli yarışmalar (robotik, inovatif fikirler vb) için bağışçı olabilirim"

"İhtiyaçlı öğrencilere bilgisayar / tablet / internet erişim desteği sağlayabilirim"

Cevdet İnci Çocuk Orkestrası:

"Orkestra için enstrüman bağışı yapabilirim"

"Orkestranın ihtiyacı olduğu teknik malzemeler için destek olabilirim"

"Orkestra öğretmenlerinin giderlerine destek olabilirm"

"Orkestranın düzenleyeceği konserler ve etkinlikler için ulaşım ve diğer konularda destek olabilirim"

"İNCİ VAKFI vergi muafiyeti tanınan vakıflardan olduğu için yıllık gelirin % 5’ine kadar yapılan bağışlar vergiden istisnadır."