Gönüllü Başvuru Formu

Değerli Dostum;

Cevdet İnci Eğitim Vakfı - İNCİ VAKFI, merhum Cevdet İnci tarafından kurulduğu 1985 yılından beri, ‘toplumda yaşam boyu eğitim’ felsefesi çerçevesinde ‘Eğitime Destek, Geleceğe Hizmet’ sloganıyla, eğitim ekosistemini iyileştirmeye yönelik faaliyetlerini sürdürmektedir.

Nisan 2015’ten beri, İzmir’in imkanları kısıtlı bölgelerindeki ilköğretim çağı öğrencilerine ve okullarına ‘Gezici Kütüphane’ hizmeti götürerek, çocukların kitaplarla kucaklaşmasını sağlıyoruz. Ve en önemlisi,  öğretmen-anne-baba işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim paylaşımları için uygun platform yaratarak; ebeveynlere “aile, sağlık, iyi vatandaşlık ve sevgi dolu, sağlıklı sosyal yaşam” ile ilgili farkındalık kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu eğitimlerimizle şimdiye kadar yaklaşık 8500 anne-babanın ve öğretmenin hayatına dokunma şansına sahip olduk. Bu amacı, konularında uzman olan İnci’den Gönüllülerimiz ile gerçekleştiriyoruz.  Her yıl okullarımızdan yoğun talepler alıyoruz. Bu talebi karşılayabilmemiz için yeni gönüllü eğitmenlere ihtiyacımız var.

Bu etkinliğimiz için değerli  zamanınızdan ayırarak, siz de bu grubumuza katılmak isterseniz ekli form aracılığı ile bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Cevdet İnci Eğitim Vakfı - İNCİ VAKFI çatısı altında hep daha güzel ve daha iyiye doğru, eğitim konusunda sürdürülebilir hizmetlere imza atma noktasında birlikte üretebiliyor olma fikri, bizler için çok heyecanlı ve sevindirici. Değerli destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyor, sağlık ve esenlik dolu günler diliyoruz.

Saygı ve Sevgilerimizle,

Şerife Eren